Jurnal de sănătate

Mușchiul islandez calmează tusea iritativã

Mușchiul islandez calmează tusea iritativã

Tusea este unul dintre principalele simptome specifice răcelii. La început, se resimte tusea seacă, care în următoarele zile este înlocuită de  tusea productivă. În timp ce tusea seacă este doar un simptom al răcelii, tusea productivă are o funcţie de protecţie suplimentară. Tusea presupune eliminarea unor secreții aderente, care îngreunează respiraţia şi care reprezintă un mediu de cultură ideal pentru bacterii. Acestea din urmă pot transforma infecția inițială necomplicată într-o formă purulentă sau pot provoca alte complicații.

Simptomele tipice tusei iritative variază de la tuse uscată ușoară, constantă, și merg până la episoade extreme, dureroase de tuse, asemănătoare convulsiilor. Pentru forme mai ușoare ale tusei iritative, tabletele pe bază de mușchi islandez sunt foarte utile și eficiente. În cazul formei severe a tusei iritative, Aspecton® tablete pentru gât Cassis pot fi folosite complementar altor produse cu substanțe active de sinteză.

Aspecton® tablete pentru gât Cassis cu mușchi islandez concentrat sunt o completare ideală pentru tratamentul cu mucolitice. Efectul calmant se datorează proporției ridicate de substanțe mucilaginoase conținute în extractul de mușchi islandez. Ingredientele din mușchiul islandez (Cetraria islandica) formează un strat protector pe mucoasa cavității bucale și faringiene (membranele mucoasei). Acest lucru ameliorează considerabil iritația din gât și răgușeală. Aspecton® tablete pentru gât Cassis mai conțin și vitamina C.

Pentru copii cu vârsta peste 1 an se poate folosi siropul antitusiv Aspecton® Junior, cu extract lichid de mușchi islandez. Formula naturală este bogată în substanțe mucilaginoase capabile să lege apa și astfel să formeze o peliculă de protecție. Această peliculă de protecție ajută la ameliorarea tusei iritative și la calmarea mucoasei inflamate. Siropul Aspecton® Junior are un gust delicios de miere și este ușor de administrat datorită seringii care permite o dozare corectă, precisă și sterilă. Poate fi administrat în siguranță și copiilor cu diabet, intoleranță la gluten sau lactoză. Astfel, cei mici se pot bucura de un somn liniștit toată noaptea, esențial pentru recuperarea organismului după răceală.

În caz de tuse uscată iritativă sau răgușeala, în gama Aspecton® găsești remediile naturale și sigure care te pot ajuta să-ți recapeți confortul.

Click aici pentru informații despre Aspecton ® Tablete pentru gât Cassis.

Click aici pentru informații despre Aspecton ® Junior antitusiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.